Hlavní obsah

Cizinec si v Praze počíhal na ženu, zatáhl ji do křoví a pořezal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Volání o pomoc zachránilo ve středu ženu v Praze 8, kterou přepadl lupič a odtáhl ji do křoví. Cizinec ji pořezal a ukradl jí mobil. Útěk mu však překazili policisté, kteří ho zanedlouho dopadli.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelého policisté zadrželi nedaleko od přepadeníVideo: Novinky

 
Článek

Křik se ozval po 23. hodině nedaleko autobusové zastávky Štěpničná. Uslyšel jej svědek, který zavolal policii. Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že lupič ženu napadl a vzal jí mobil i peníze. Žena popsala jak útočníka, tak směr, kam utíkal. Policisté ho proto krátce nato dopadli na nedalekém parkovišti.

„Že mají toho správného muže, zjistili posléze, jelikož u něj nalezli jak uloupený telefon, tak i tři sta korun, které přepadené ženě vzal z peněženky. Také měl u sebe nůž, jímž ženu pořezal na ruce,“ informoval v pátek mluvčí policie Jan Daněk.

Třiačtyřicetiletý Slovák přepadení následně přiznal a uvedl, že peníze potřebuje na heroin. V minulosti už byl trestán za krádeže. Muž byl obviněn z loupeže a nyní mu hrozí až deset let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám