Hlavní obsah

Po několika kotrmelcích na poli je octavie mladého řidiče zralá do šrotu

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Zřejmě vysoká rychlost a dost možná také alkohol mohou za noční nehodu Škody Octavia, k níž došlo na silnici mezi Červeným Újezdem a Unhoští na Kladensku. Dvacetiletý řidič odešel z místa nehody k přítelkyni, odkud až potom přivolal policii.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík u Unhoště sešrotoval octaviiVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 23. hodiny. Mladík podle policie pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost situaci a v zatáčce vyjel se svým vozem mimo silnici. Auto porazilo menší strom a dopravní značku a poté vlétlo do pole, kde se několikrát převrátilo přes střechu. Mladý řidič podle všeho vystoupil a z místa nehody odešel.

Podle informací Novinek mířil mladík od své přítelkyně směrem domů. Okolo havarovaného vozu náhodou projížděl řidič sanitky, který také na místo zavolal policii. Policisté pak mladíka našli u jeho přítelkyně v Červeném Újezdě.

„Záchranná služba následně řidiče odvezla do nemocnice, kde mu byl odebrán biologický materiál. Mimo jiné z něj policisté zjistí, zda byl pod vlivem alkoholu. Výsledky testů ale ještě nemáme,“ řekla Novinkám mluvčí policie Jana Dětská.

Podle dostupných informací ale začal mladík v nemocnici tvrdit, že alkohol pil po nehodě. Škodu policie zatím nevyčíslila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám