Hlavní obsah

Z domu na Pardubicku zmizela zlatá cihlička a stříbrná medaile za milióny

Novinky, kre

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

O zlatou cihličku a stříbrnou medaili v hodnotě bezmála tři milióny korun přišel muž z Pardubicka. Zloděj se vloupal do jeho rodinného domu v noci na 2. června a obě umělecká díla ukradl. Policisté předpokládají, že je bude chtít co nejrychleji prodat.

Foto: Policie ČR

Ukradená zlatá cihlička

Článek

Kriminalistům se podařilo získat ilustrační fotografie odcizených exponátů a rozhodli se je zveřejnit.

„Nemůžeme vyloučit možnost, že se jich bude chtít pachatel co nejrychleji zbavit. Z tohoto důvodu prosíme veřejnost, aby si přiložené fotografie pozorně prohlédla a pokud o odcizených exponátech máte jakýkoli poznatek, obraťte se s informacemi na svitavské kriminalisty,“ uvedla policejní mluvčí Anna Štegnerová.

Foto: Policie ČR

Zlatá cihlička

Pokud někdo ukradené předměty pozná, může také zavolat na bezplatnou linku 158. Zlatá cihlička o rozměrech deset na pět centimetrů má vygravírovaný motiv s textem „Synergy 2014“ „Joe Muczka jr. Ltd. Edition“ a váží jeden kilogram, stejně jako stříbrná medaile, na níž je nápis „Equilibrium 2013“ „Joe Muczka jr. Ltd. Edition“.

Foto: Policie ČR

Stříbrná medaile

Zloděj může jít za krádež a porušování domovní svobody až na osm let do vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám