Hlavní obsah

Bezmezná drzost: Zloději ukradli v Lidlu přes tři stovky čokolád

Právo, ch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Plný nákupní vozík čokolády a Kinder Joj vajíček si nabrala ve čtvrtek odpoledne dvojice zlodějů v táborském Lidlu na Soběslavské ulici. Jak Právo informoval policejní mluvčí Miroslav Doubek, zloději naložili do vozíku na 304 čokolád značky Bellarom a 64 Kinder Joy vajíček, celkem za 18 200 korun.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„S lupem se přiblížili ke vstupnímu turniketu a vyčkali na okamžik, kdy byl přicházejícími zákazníky otevřen. Rychle vyjeli na parkoviště a začali drze překládat čokolády do kufru zřejmě staršího typu vozu Audi A8,“ popsal akci zlodějů Doubek.

Dodal, že zaměstnanci prodejny za nimi sice vyběhli, ale zloději na nic nečekali, naskočili do auta a z místa rychle ujeli. Z otevřeného kufru, který nestačili zavřít, jim ale část lupu vypadla.

Policisté nyní po podařeném duu pátrají. K dispozici mají zatím jen popis jednoho ze zlodějů, který byl asi 180 centimetrů vysoký, sportovní postavy světle hnědých vlasů ve věku mezi 25 až 30 lety. Na sobě měl tričko s krátkým rukávem a tříčtvrteční kalhoty.

Informace které by policii při pátrání pomohly, je možné zavolat na telefonní číslo 974 238 700 nebo na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám