Hlavní obsah

Řidič po srážce na Jižní spojce zaútočil na druhého vrtákem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na nájezdu ze Spořilovské ulice na pražskou Jižní spojku se ve čtvrtek odpoledne stala banální nehoda, po které ale řidič jednoho z vozů zaútočil na toho druhého vrtákem. Vážně ho zranil na hlavě, načež z místa nehody ujel.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na Spořilovské ulici v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala okolo 18:30 na nájezdu na Jižní spojku ve směru na Černý most. Hnědý peugeot se srazil s bílým volvem, jehož řidič situaci psychicky neunesl. S vrtákem v ruce vyběhl na řidiče peugeotu.

„Tento muž napadl řidiče peugeotu a zranil ho v oblasti hlavy. Z místa poté ve svém vozidle ujel. Policisté po něm pátrají,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Iveta Martínková.

O intenzitě útoku svědčí na místě nehody kaluže krve a také utržená klika na dveřích u řidiče peugeotu. Podle všeho ho chtěl útočník vytáhnout z vozu násilím tak, až utrhl kliku.

Zraněný muž skončil po prvotním ošetření v nemocnici. Podle informací Novinek má mimo jiné poraněné oko. Jako první mu na místě přitom pomáhali řidiči asistenčních služeb, kteří k nehodě dorazili.

Policisté nyní budou vyslýchat případné svědky nehody. Pokud se podaří agresivního řidiče vypátrat, může mu hrozit i vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám