Hlavní obsah

Policie hledá dvojici, která se vloupala do restaurace a odnesla trezor

– Praha

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po dvojici mužů, kteří se koncem března vloupali do restaurace v Praze 9, z níž odcizili trezor a způsobili další škodu. Při činu je zachytily kamery a policisté proto věří, že by dvojici mohl někdo poznat. O případu v sobotu informovala pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Policisté hledají dvojici mužů, kteří ukradli trezorVideo: Novinky

 
Článek

K vloupání došlo 27. března v restauraci nacházející se v ulici Nad šestikopy. „Mezi půl druhou a čtvrtou hodinou v noci přišla dvojice neznámých mužů ke vstupním dveřím restaurace, přeštípla zámek a vypáčila plastové dveře. Pak muži vešli dovnitř, odkud odcizili trezor se sedmdesáti tisíci korunami a příruční pokladnu s pár tisícovkami,” uvedla mluvčí.

Zloději ukradli rovněž cigarety a vloupali se i do výherních automatů. Škodu na odcizených věcech majitel odhadl na téměř devadesát tisíc korun a na poškození více než třicet pět tisíc korun.

„ Muži jsou podezřelí ze spáchání trestného činu krádeže a poškození cizí věci, za což jim v případě dopadení a odsouzení hrozí až pětiletý pobyt ve vězení,” doplnila Rösslerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám