Hlavní obsah

V Olomouckém kraji nalezli dva mrtvé muže

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Javorník/Střítež nad Ludinou

Hned ke dvěma mrtvým mužům, kteří byli nalezeni na různých místech, a to v Javorníku na Jesenicku a ve Stříteži nad Ludinou na Přerovsku, vyjížděli v sobotu policisté v Olomouckém kraji. Právu to v neděli řekl krajský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

Nález prvního z mužů ohlásil po páté hodině ranní 47letý muž na policii v Javorníku. „Nalezl 50letého muže z Jesenicka, který ležel před lavičkou na ulici Svatopluka Čecha v Javorníku,“ uvedl Bednařík.

Policisté podle něj provedli zadokumentování a ohledání místa celé události. „Přivolaný lékař neshledal cizí zavinění a ve věci byla nařízena soudní pitva. V současné době je v případu prováděno šetření,“ konstatoval mluvčí.

Druhého muže bez známek života objevil kolem třinácté hodiny42letý muž. Mrtvý ležel na pastvině za rodinným domem v obci Střítež nad Ludinou. „Tělo 63letého muže z Hranic leželo na elektrickém ohradníku, kterým procházelo 7500 voltů. Přivolaný lékař konstatoval smrt z dosud nezjištěných příčin, bez patrného cizího zavinění. Z důvodu zjištění objektivní příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva,“ dodal Bednařík.

Reklama

Výběr článků

Načítám