Hlavní obsah

Řidič v Mostě srazil na přechodu tři dívky

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most

Policisté vyšetřují vážnou dopravní nehodu na přechodu pro chodce v centru Mostu. Řidič osobního vozu tam srazil tři mladé ženy ve věku 21 až 23 let, všechny skončily v nemocnici.

Foto: Josef Prokop e-mostecko.cz

Řidič srazil na přechodu tři ženy

Článek

Nehoda se stala ve středu ve 14.30 na třídě Budovatelů. Řidič podle svědků a na místě zajištěných stop začal brzdit až kousek před přechodem a zastavil se až za ním. Čelní sklo vozu se nárazem rozbilo.

Všechny sražené ženy přijala mostecká nemocnice.

„První byla ambulantně ošetřena s lehkým poraněním a propuštěna do domácího ošetření. Druhá dívka s otřesem mozku je stále na pozorování na chirurgickém oddělení a třetí s vážnějším poraněním páteře byla ošetřena, stabilizována a připravena k převozu na kliniku traumatologie v ústecké Masarykově nemocnici,“ řekl Právu Jiří Vondra, mluvčí společnosti Krajská zdravotní, která v ústeckém kraji spravuje pět největších nemocnic.

Foto: Josef Prokop e-mostecko.cz

Řidič srazil na přechodu tři ženy

„Okolnosti nehody a míra zavinění jsou předmětem dalšího vyšetřování. Dechová zkouška byla u všech negativní,“ řekl Právu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám