Hlavní obsah

Muži odvezli údajného zloděje do lesa, kde ho připoutali a zbili obuškem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Dva muži na Klatovsku odvezli 22letého mladíka do lesa, kde ho připoutali ke stromu a odjeli. Chtěli po něm počítače nebo peníze. Tímto způsobem se měli vypořádat s údajným zlodějem, který jednomu z nich měl vykrást provozovnu. Dvojici už policisté obvinili z loupeže.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle policie dvaatřicetiletí muži 24. února navečer u vlakového nádraží v Sušici pohrozili dvaadvacetiletému muži násilím a donutili ho vlézt do zavazadlového prostoru auta. Převezli ho pak do lesa za město, kde jej jeden z mužů připoutal pomocí pout ke stromu, popsala klatovská policejní mluvčí Dana Ladmanová. Z peněženky mu pak prý vzali peníze a vysypali mu tabák.

"Jeden z mužů poškozeného udeřil desetkrát obuškem do nohou, druhý přes záda a chtěl čtyři přenosné počítače nebo 20 tisíc korun za vykradený objekt. Jeden z pachatelů řekl, že za jeden až dva dny si pro něho přijdou, a z místa odjeli," řekla Ladmanová.

Napadenému muži se podařilo vyprostit z pout, došel pěšky do zhruba 30 kilometrů vzdálených Klatov a případ ráno oznámil na policii. Ladmanová uvedla, že napadený muž není pro policisty na Klatovsku neznámý. V minulosti byl stíhán za několik majetkových deliktů.

Reklama

Výběr článků

Načítám