Hlavní obsah

Dvojice unesla muže, v lese ho bila a pak přejela autem

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Jen se štěstím zůstal naživu 35letý muž z malé obce na Přerovsku, kterého unesli dva muži z téže obce a odvezli do lesa, kde jej zbili a nakonec ještě přejeli autem. Případ se stal v noci na neděli, policie o něm informovala ve středu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„V sobotu po třiadvacáté hodině dva muži ve věku 38 a 35 let vylákali z pohostinství 35letého muže, kterého následně naložili do vozidla a odvezli do lesa za obec na Přerovsku. Muže z auta vyložili a fyzicky napadli. Když zůstal ležet na zemi, oba muži nastoupili do vozidla a při odjezdu ležícího muže přejeli,“ řekl Právu krajský policejní mluvčí v Olomouci Josef Bednařík.

Pětatřicetiletý muž byl podle něj vážně zraněn, ale přesto došel k obydlí, odkud si přivolal pomoc. Policie zjišťuje, co stálo za incidentem. „V současné době jsou okolnosti celého případu předmětem šetření. Oba muži byli zadrženi a jsou podezřelí z trestného činu pokusu vraždy,“ uvedl mluvčí.

Byl podle něj podán návrh na vzetí obou násilníků do vazby. „V případě prokázání viny hrozí oběma podezřelým trest odnětí svobody na deset až osmnáct let,“ dodal Bednařík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám