Hlavní obsah

Muž se obnažoval před dívkami, otec jedné z nich ho zpacifikoval

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

V nemocnici skončil 40letý muž z Kroměřížska, který se v neděli večer obnažoval na jedné z ulic v Přerově před dívkami ve věku od 14 do 18 let. Na místo přivolaný otec nejmladší z nich muže zpacifikoval.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Jedna z dívek zareagovala tím, že ihned telefonicky přivolala svého 34letého otce. Ten okamžitě přišel, a když muže upozornil na to, jak se chová, chtěl ho výtržník napadnout. Otec dívky však jeho útok vykryl a výtržníka odstrčil. Ten upadl na zem, kde zůstal ležet,“ řekla Právu ve středu policejní mluvčí Irena Urbánková.

Otec dívenky podle ní přivolal okamžitě záchranku a také policii. Výtržník byl převezen do nemocnice na ošetření, kde zůstal hospitalizován na pozorování. „Rozsah jeho zranění není v tuto chvíli přesně znám. Škoda na majetku nevznikla,“ uvedla mluvčí.

Přivolaní policisté zjistili totožnost muže a také to, že v nedávné minulosti byl již za stejný trestný čin výtržnictví potrestán Okresním soudem v Kroměříži. Nyní mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám