Hlavní obsah

Zvrhlík se v Praze pokusil znásilnit druhou ženu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté zveřejnili videozáznam násilníka, který se v Praze už dvakrát pokusil znásilnit mladou ženu. Ani v jednom případě se mu to nakonec nepovedlo, protože se ženy bránily. Kriminalisté teď žádají veřejnost o pomoc při jeho identifikaci.

Násilníka zachytily kamery v metru Video: Policie ČR

 
Článek

Poslední přepadení ženy se odehrálo brzy ráno na začátku února na křižovatce ulic Na Šutce a Pod Přesypem v pražských Kobylisích.

„Dosud neznámý pachatel zezadu strhnul na zem mladou ženu a pokusil se ji znásilnit. Ta se však bránila a hlasitě volala o pomoc, což muže odradilo a z místa utekl,“ informovala v pondělí mluvčí policie Hana Jeřábková.

Foto: Policie ČR

Zvrhlíka zachytily v metru kamery. Jednalo se asi o pětadvacetiletého muže, který byl oblečený do hnědých kalhot a tmavé bundy s bílými pruhy.

Stejný muž se podle policie pokusil znásilnit ženu už 20. ledna v Praze 8. Sledoval ji do domu, kde ji odtáhl od výtahu do mezipatra, a tam ji pod pohrůžkou násilí nutil k sexu. Žena se naštěstí ubránila a násilník utekl.

„Kriminalisté touto cestou žádají širokou veřejnost o poskytnutí jakýchkoliv informací, které povedou ke zjištění totožnosti, pohybu nebo pobytu muže na kamerových záznamech. Oznámení přijme linka 158 nebo policisté na kterékoliv služebně Policie ČR,“ uzavřela mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám