Hlavní obsah

Zdrogovaný mladík ujížděl v Teplicích policistům, zastavila ho hrozba zbraní

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Ve vazební věznici skončil 21letý muž, který opakovaně porušoval zákony. Přestože mu soud zakázal řízení, v uplynulých měsících ho policisté z Teplic několikrát přistihli za volantem, navíc pod vlivem návykových látek.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Na sklonku uplynulého týdne muž nerespektoval výzvy policistů k zastavení vozidla a začal hlídce ujíždět. V ulici Zemská nezvládl řízení svého auta, vyjel mimo komunikaci na chodník a narazil do domu. Nadále se však snažil z místa ujet, ignoroval i výzvy policistů, aby opustil auto a až hrozba střelnou zbraní ho přinutila vypnout motor a vystoupit,“ popsal Právu incident teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Muž, u kterého byl proveden pozitivní test na přítomnost drog v těle, tak skončil na služebně, kde si převzal podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

„Vzhledem k předchozím skutkům došla státnímu zástupci trpělivost a podal podnět na vzetí obviněného do vazby, kterému soudce vyhověl,“ dodal Vítek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám