Hlavní obsah

Srážka autobusu s dodávkou zablokovala R48 na Český Těšín

Právo, ČTK, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek
Aktualizováno

Srážka autobusu s dodávkou zablokovala v pondělí ráno rychlostní silnici R48 na 58. kilometru mezi Dobrou a Horními Tošanovicemi ve směru na Český Těšín na Frýdecko-Místecku. Provoz byl v místě obnoven ve 12:00. Zraněni byli čtyři lidé.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Při nehodě byli zraněni čtyři lidé

Článek

Nehoda se podle policejní mluvčí Soni Štětínské stala okolo 04.00 v blízkosti Horních Tošanovic.

"Řidič dodávky zastavil u krajnice, vozidlo však zřejmě zasahovalo do jízdního pruhu, kde do něj narazil autobus s cestujícími," uvedla Štětínská.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Při nehodě byli zraněni čtyři lidé

Záchranáři na místě ošetřovali čtyři zraněné. Nejvážněji na tom je třiačtyřicetiletá žena, která byla po nehodě v bezvědomí a v nemocnici bojuje o život. „Zasahující lékař u ní zjistil poranění hlavy a mozku. Bylo nutné zajistit dýchací cesty postižené a její připojení k přístrojem řízené ventilaci. Pacientka byla transportována do Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Při nehodě byli zraněni čtyři lidé

Další tři účastníci nehody byli při vědomí a jejich život nebyl bezprostředně ohrožen. „Jednalo se o desetiletou dívku s poraněním zad a horní končetiny, čtyřiatřicetiletou ženu s poraněním dolní končetiny a sedmačtyřicetiletého muže, který utrpěl poranění hlavy,“ řekl Humpl s tím, že dívka a žena byly převezeny do nemocnice, muž podepsal revers a záchranáři ho ponechali na místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám