Hlavní obsah

Rozdováděný pár se zasekl v jedoucím výtahu, pomoct museli hasiči

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Rychlé vystřízlivění z příjemných chvil zažila dvojice v pondělí v Hodoníně. Pár při milostných radovánkách vychýlil jedoucí výtah tak, že nešel otevřít. Vysvobodit je museli až hasiči.

Článek

„Na tísňové lince přijali policisté telefonát, kde volající požadoval pomoc při vyproštění ze zaseknutého výtahu v panelovém domě. Protože byla půl třetí hodina ranní, museli se policisté nejprve dozvonit na některého z obyvatel, který by byl ochoten je vpustit dovnitř,“ popsal začátek kuriózního případu mluvčí policie Petr Zámečník.

Po otevření hlídka zjistila, že výtah je zaseknutý v horním podlaží a dveře nejdou otevřít. Na místo proto vyrazila jednotka hasičů, které trvalo téměř hodinu, než se podařilo uvězněný pár vysvobodit.

Na dotaz policistů, co ve výtahu dvojice dělala, když nemá v domě ani trvalé bydliště, 37letý muž odvětil, že se s 38letou ženou oddávali sexuálním radovánkám. Při souloži se jim pak podařilo vychýlit jedoucí výtah z jeho osy a došlo k jeho zaseknutí.

„Policisté povedený pár z domu vyprovodili a na rozloučenou jim každému uložili 500 korun blokové pokuty za porušení veřejného pořádku,“ uzavřel mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám