Hlavní obsah

Mladý řidič na Jičínsku vjel do protisměru, jeden mrtvý a osm zraněných

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šamšina (Jičínsko)

K tragické nehodě došlo v noci na pátek u obce Samšina na Jičínsku. Zemřel při ní dvaatřicetiletý muž, dalších osm osob bylo zraněno. Kvůli nehodě byl silniční tah uzavřen až do ranních hodin.

Foto: Policie ČR

Čelní část vozu Mercedes Vito náraz úplně zdemoloval.

Článek

„Hodinu před půlnocí jel jednadvacetiletý řidič vozidlem Mercedes Vito ve směru od Mladé Boleslavi na Jičín. U Samšiny vyjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se nejdříve střetl s nákladním vozidlem Mercedes a poté s osobním vozidlem Škoda Octavia,“ uvedla policejní mluvčí Hana Klečalová.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda u Samšiny na Jičínsku

Při nehodě zemřel dvaatřicetiletý spolujezdec z vozidla Mercedes Vito. Řidič a  jeho dalších pět spolujezdců utrpěli zranění, se kterými byli transportováni do nemocnic v Jičíně, Hradci Králové a Mladé Bosleslavi, kam byli převezeni i řidič osobního vozidla a jeho spolujezdkyně.

Ve vitu jelo celkem sedm pasažérů, v octavii dva. Spolujezdce z vita se záchranáři snažili oživovat téměř hodinu.

Foto: Policie ČR

Čelní část vozu Mercedes Vito náraz úplně zdemoloval

„Alkohol u řidičů byl vyloučen dechovou zkouškou. Celková škoda byla vyčíslena na 800 tisíc korun. Příčina nehody a míra zavinění jsou nadále předmětem dalšího šetření,“ dodala Klečalová.

Na místě nehody zasahovalo šest vozidel záchranné služby a dvě jednotky hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám