Hlavní obsah

Seniorka se stala obětí vraždy na Olomoucku

Právo, ČTK, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc
Aktualizováno

Policisté dopadli v noci na pondělí osmapadesátiletého muže ze Šternberka, který je podezřelý z vraždy seniorky ve Štarnově na Olomoucku. Čin se stal o víkendu v jejím rodinném domě. Právo o tom informovala policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V dosud neupřesněné době, někdy od soboty do neděle, napadl muž v rodinném domě v obci Štarnov seniorku, které způsobil smrtelná zranění. Podezřelý byl v neděli zadržen a nyní probíhají procesní úkony,“ uvedla mluvčí s tím, že podezřelý byl již v minulosti odsouzen za násilný trestný čin.

Podle informací portálu Olomouc.cz muž zavraždil svou matku. "Případ je o to otřesnější, že pachatel nevraždil poprvé. Před pětadvaceti lety podobně krvavě ukončil život vlastní manželky," uvedl server.

„Okolnosti události ve Štarnově jsou předmětem dalšího policejního vyšetřování. Z tohoto důvodu nebudeme v nejbližších dnech zveřejňovat k případu podrobnější informace,“ dodala Štrbáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám