Hlavní obsah

V potoce v Ratiboři na Vsetínsku byl nalezen mrtvý muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ratiboř

Náhodný kolemjdoucí nalezl v sobotu ráno v potoku v obci Ratiboř na Vsetínsku mrtvolu místního třiačtyřicetiletého muže. Vedle něj leželo jízdní kolo, na kterém ho svědkové viděli jet ještě krátce před páteční půlnocí. Policie hledá případné svědky, kteří by jí pomohli úmrtí muže objasnit. Uvedla to vsetínská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Muž ležel v potoku Ratibořka poblíž mostku, který je opatřen ocelovým zábradlím. Místo v potoce, kde svědek muže našel, je asi 3,5 metru pod úrovní místní komunikace," popsala Javorková.

Policie hledá svědky, kteří muže v tmavém oblečení na kole v noci na pátek nebo v sobotu nad ránem někde v Ratiboři a okolí viděli. Muž podle Javorkové jel na horském jízdním kole bíločerné barvy.

"Jaká byla příčina smrti a rovněž jestli byl muž pod vlivem alkoholu, budeme vědět až z výsledků pitvy, která byla u zemřelého nařízena," řekla Javorková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám