Hlavní obsah

Mladý řidič havaroval na Vsetínsku, ve vážném stavu skončil v nemocnici

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Velmi těžká zranění utrpěl v neděli ráno 23letý řidič z Hranic na Přerovsku při havárii u obce Kelč na Vsetínsku. Jeho Fiat Bravo skončil na střeše, vyprostit jej z auta museli hasiči. Vrtulník transportoval řidiče do nemocnice v Ostravě.

Foto: Policie ČR

Nehoda mladého řidiče na Vsetínsku

Článek

„Vzhledem k tomu, že vůz byl na střeše a bylo třeba vyproštění, vyslalo operační středisko na místo jednotku hasičů ze stanice Valašské Meziříčí a zároveň v rámci mezikrajské spolupráce byla povolána i jednotka z Hranic. Ta nakonec dorazila jako první a zahájila vyprošťování zraněného řidiče. Po vyproštění předali hasiči zraněného posádce záchranné služby,“ řekl Právu mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Tomáš Čech.

Foto: Policie ČR

Auto mladého řidiče bylo při nehodě vážně poškozeno.

„Muž utrpěl poranění hlavy a páteře. Ve vážném stavu byl vrtulníkem transportován na urgentní příjem do Fakultní nemocnice v Ostravě,“ sdělil Právu mluvčí Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje Petr Olšan.

Příčinu a okolnosti nehody šetří policie. „Nahlásila ji náhodně projíždějící řidička a nevíme, kdy se přesně stala. Přivítali bychom, pokud by se ozvali případní svědci,“ řekl Právu policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Foto: Policie ČR

Auto mladého řidiče bylo při nehodě vážně poškozeno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám