Hlavní obsah

Bouračka u Tachova skončila tragicky, dva senioři po pádu do rybníka zemřeli

Právo, taš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov
Aktualizováno

Páteční nehoda u Tachova, kdy vůz se dvěma seniory a dítětem spadl do rybníka, má druhou oběť. V pátek zemřel 82letý řidič, v sobotu 74letá žena. Jejich čtrnáctiletý vnuk je stále ve velmi vážném stavu.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Vážná dopravní nehoda na Tachovsku

Článek

Řidič Fordu Focus nezvládl průjezd zatáčkou a dostal smyk. Auto se při pádu do rybníka Kyvadlo převrátilo na střechu. Manželský pár seniorů a vnouče zůstali uvězněni v kabině.

„Hasiči skočili do rybníka a pomocí traktoru, který byl na místě události, převrátili auto zpět na kola a přitáhli ke hrázi. Z vozidla vyprostili tři osoby,“ řekla mluvčí hasičů Pavla Jakoubková s tím, že hasiči se záchranáři museli posádku resuscitovat.

„Všichni tři cestující byli v kritickém stavu převezeni do fakultní nemocnice v Plzni,“ uvedl mluvčí záchranky Václav Ondra. Při převozu byli při vědomí. Podle administrátorky nemocnice Jaroslavy Novákové ale starý muž nakonec zraněním ještě v pátek podlehl. V sobotu zemřela i žena.

Příčinu nehody policisté šetří. „Dechovou zkoušku na alkohol v krvi policisté vzhledem k charakteru zranění na místě neprováděli,“ sdělila policejní mluvčí Ivana Telekešová. Na místě zasahoval vrtulník, silnice byla dočasně uzavřena.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám