Hlavní obsah

Rozběsněný zeť vláčel tchyni za vlasy po bytě

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Manželku i tchyni několik let terorizoval 38letý muž ve společném bytě na plzeňském sídlišti Vinice. Jeho krutovláda vyvrcholila letos v srpnu. Hádka s matkou jeho o sedm let mladší ženy skončila tím, že tchyni popadl za vlasy, tahal ji po bytě, kopal do ní a několikrát jí udeřil hlavou o umyvadlo.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Poté ji vyhodil z bytu s tím, že pokud neodejde, v noci jí udusí,“ sdělila v pondělí policejní mluvčí Hana Štefflová. „Napadená z obavy o svůj život odešla. Podobného jednání se dopouštěl i vůči své manželce. Obě ženy vždy, když došlo k incidentu, raději byt z obavy o své zdraví samy opustily a vyčkaly, až se násilník zklidní,“ dodala Štefflová.

Hororové soužití, kde nejčastějším tématem sporů byly rodinné finance, trvalo pět let. Poslední incident skončil vykázáním násilníka z bytu a zahájeným trestním stíháním. Agresor si může odsedět až tři roky za mřížemi.

Policie začala pro brutální jednání stíhat i dalšího Plzeňáka – 39letého muže, který měl v posledním týdnu dvakrát znásilnit svoji manželku. Naposledy ji donutil k souloži pod hrozbou nůžek a kuchyňského nože. V tomto případě by mohl být trest ještě o pět let vyšší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám