Hlavní obsah

Nekonfliktní introvert hrající na housle je už čtyři dny nezvěstný

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Už čtvrtý den pátrají kriminalisté po dvacetiletém Tigranu Nalbandjanovi, kterého v neděli naposledy viděl jeho kamarád. Nekonfliktní houslista, se kterým nikdy nebyly problémy, měl v pondělí nastoupit na vysokou školu, kde se však neukázal.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Tigran Nalbandjan

Článek

„Mladík měl v neděli vystupovat kolem sedmnácté hodiny z vlakové soupravy v pražském Radotíně a údajně odešel směrem k autobusové zastávce, odkud odjíždějí autobusy ve směru na Prahu-západ. Není už ovšem potvrzeno, že by mladý muž autobusem odjel,“ uvedla mluvčí policie Jana Rösslerová.

Podle ní nebyl mladík nikdy pohřešován, podle rodiny je spolehlivý, nekonfliktní, bezproblémový a spíše introvert. Mladý muž, který hraje na housle jako člen kapely, měl v pondělí nastoupit do vyššího ročníku vysoké školy s ekonomickým zaměřením, neozval se ovšem ani spolužákům, ani rodině.

Pohřešovaný je asi 180 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má krátké tmavé vlasy a zelené oči. Naposledy byl oblečený do modrých džínů a trička s krátkým rukávem bílé barvy s vyobrazením komiksové postavy Batmana. Jakékoliv informace k pohřešovanému mladíkovi přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo na kterékoli služebně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám