Hlavní obsah

Falešná barmanka v hernách kradla kvůli drogám, pátrali po ní rok

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Detektivové odhalili falešnou barmanku, po které pátrali od září minulého roku. Žena se vždy nechala zaměstnat na kradený občanský průkaz a při první příležitosti odcizila peníze z herny. Ke krádežím se narkomanka přiznala.

BEZ KOMENTÁŘE: Kriminalisté odhalili falešnou barmankuVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté pátrali po barmance téměř rok i přesto, že zveřejnili záběry z bezpečnostních kamer z poškozených heren. Občan, který ženu poznal, se přihlásil teprve minulý měsíc.

„Kriminalisté dvaatřicetiletou ženu zadrželi a ta se při následném výslechu k uvedenému jednání přiznala. Celkem se dopustila čtyř případů, kdy v celkovém součtu způsobila škodu více než sto tisíc korun,“ informoval v pondělí mluvčí policie Jan Daněk.

Žena jako motiv činu uvedla, že potřebovala peníze na nákup drog. Kriminalisté se ale domnívají, že poškozených podniků může být více. Majitelé, kteří falešnou barmanku zaměstnali, se proto mají přihlásit na linku 158.

„Barmance“ hrozí za trestné činy mj. poškození cizích práv a podvodu až pětiletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Související články

Pražská policie pátrá po falešné barmance

Pražští kriminalisté pátrají po falešné barmance, která se podle nich dopustila zpronevěry. Žena se dvakrát nechala najmout jako obsluha baru, a poté ukradla...

Výběr článků

Načítám