Hlavní obsah

Otec holčičky odložené u bezdomovců zranil reportéra

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Televize Prima v úterý oznámila, že podává trestní oznámení na muže, který je podezřelý z toho, že nechal bezdomovcům na pražském Václavském náměstí vlastní dítě a zmizel. Zadržený muž totiž zaútočil na reportéra Primy Jaroslava Kasnara a způsobil mu zranění hlavy a krku.

Policie obvinila otce, který nechal svou dceru bezdomovcůmVideo: Prima FTV

 
Článek

Reportér Krimi zpráv Jaroslav Kasnar natáčel s kameramanem předvedení otce dvouleté dívenky na policejní služebnu a zeptal se ho na několik otázek.

„Nejdřív na mě zaútočil verbálně, ale přestože měl pouta na rukou, tak se napřáhl a koženou taškou, kterou v rukou držel, mě ještě silně udeřil do hlavy,” popsal incident reportér Jaroslav Kasnar.

V tu chvíli měl asi dvouminutový výpadek paměti, přes slabou bolest hlavy ale natáčení v terénu dokončil a vrátil se do redakce. Tam se mu udělalo nevolno.

„Motala se mi hlava, měl jsem mžitky před očima a zvracel jsem,” dodal Kasnar s tím, že ho vzápětí kolega odvezl do nemocnice.

Vyšetření potvrdilo otřes mozku a pohmožděnou krční páteř. Podle doporučení lékařů musí reportér zůstat v pracovní neschopnosti nejméně dva týdny.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám