Hlavní obsah

Po pětidenním pátrání policisté našli pohřešovanou ženu utopenou

Právo, lž, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po pěti dnech skončilo ve středu pátrání po 26leté ženě z Náchodska. Policisté ji hledali od pátku 19. července. Bohužel se potvrdil ten nejhorší scénář, žena utonula ve smiřickém písníku na Královéhradecku.

Foto: Ludmila Žlábková, Právo

Smiřický písník

Článek

„Podle informací svědků si žena šla s kamarádem na smiřický písník zaplavat,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová. Do pátrací akce byli proto zapojeni i policejní potápěči, kterým se skutečně podařilo ve středečních odpoledních hodinách ženu najít. I přesto, že jim práci ztěžovala špatná viditelnost vody a bahnité dno.

„Totožnost ženy ve čtvrtek potvrdili její příbuzní,“ dodala Kormošová s tím, že přesnou příčinu smrti určí až nařízená zdravotní pitva.

Senior utonul u Nepomuku

Také Trubecký rybník u Nepomuku vydal ve středu odpoledne tělo sedmašedesátiletého muže. Senior z Nepomuku se pravděpodobně utopil při koupání, a to už v neděli, kdy odešel z domova. Od úterý po něm pátrala policie.

„Ještě to není zcela jisté, ale velmi pravděpodobně se jedná o dotyčného pohřešovaného,“ řekla Právu policejní mluvčí Ivana Telekešová. „Těla si všiml muž, který v okolí rybníka sekal trávu, na břehu ležely složené věci,“ uvedla Telekešová a dodala: „Bude provedena pitva, ale nic nenasvědčuje cizímu zavinění.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám