Hlavní obsah

Motocykl po nehodě smetl v Olomouci dva chodce

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři lidé byli v sobotu večer vážně zraněni při nehodě motocyklistky v centru Olomouce. Sedmadvacetiletá žena z Olomouce nezvládla řízení a se strojem narazila do zábradlí chodníku. Motocykl poté smetl procházející ženu a muže.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K nehodě došlo po 18. hodině. „Řidička nepřizpůsobila rychlost jízdy, nezvládla řízení motocyklu značky Yamaha a přejela do protisměru, kde čelně narazila do kovového sloupku zábradlí chodníku. Motocykl se následně od zábradlí odrazil a narazil do procházejících chodců, muže a ženy ve věku 34 a 21 let,“ řekl Právu v neděli krajský policejní mluvčí v Olomouci Josef Bednařík.

Všichni tři účastníci nehody podle něj utrpěli těžká zranění. „Dechová zkouška u řidičky nemohla být vzhledem ke zranění provedena, byl nařízen odběr krve,“ dodal mluvčí.

Bližší okolnosti nehody jsou dosud předmětem šetření. Řidičku policisté podezírají ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám