Hlavní obsah

Požár dvou aut zastavil dopravu na rychlostní silnici u Starého Jičína

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střet osobního auta s nákladním, po němž začala obě vozidla hořet, zastavil v úterý odpoledne dopravu na silnici I/48 nedaleko Nového Jičína. Při nehodě se zranil pouze řidič osobního vozu. Ten plameny zcela zničily, stejně jako vlek nákladního auta. Předběžná škoda dosáhla půl miliónů korun.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Torzo zaklíněného automobilu

Článek

K nehodě u obce Dub, místní části Starého Jičína, došlo krátce po 14. hodině. Na místě zasahovali hasiči z Moravskoslezského i Olomouckého kraje.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hořící přívěs, pod nímž byl zaklíněn automobil

„Při příjezdu jednotek hořel vlek nákladního automobilu a pod ním zaklíněný osobní automobil. Požár se šířil i na náklad na ložné ploše nákladního vozu, který převážel balíky fasádního polystyrenu,“ popsal zastupující mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Holub.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár se hasičům podařilo rychle zdolat

Dodal, že hlášení o zaklínění řidiče osobního auta se naštěstí nepotvrdilo. „Řidiči nákladního vozu a dalším okolo jedoucím řidičům se podařilo šoféra z havarovaného vozu vyprostit před vypuknutím požáru,“ uvedl s tím, že požár se podařilo hasičům lokalizovat a zlikvidovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám