Hlavní obsah

Mladík na silnici sbíral míček, když ho srazil motocyklista

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Vážné zranění utrpěl v úterý večer v Novém Malíně na Šumpersku sedmnáctiletý mladík. Na silnici se sklonil k míčku a narazil do něj motocykl, jehož třiatřicetiletý řidič předjížděl osobní auto.

Článek

Nehoda se stala kolem 19. hodiny. „Řidič malého motocyklu jel těsně za osobním vozidlem ve směru od obce Mladoňov na Šumperk a v prostoru před restaurací Hospůdka u Holbů se rozhodl toto auto předjet. Ve stejném okamžiku se v jízdní dráze motocyklu v protisměru nacházel 17letý mladík. Ten se sklonil k zemi, aby sebral míček, který mu hodili kamarádi. V ten moment došlo ke střetu,“ popsal Právu ve středu nehodu krajský policejní mluvčí v Olomouci Josef Bednařík.

Mladík podle něj utrpěl vážné zranění a byl převezen nejprve do nemocnice v Šumperku a následně do Fakultní nemocnice v Olomouci. „Řidič motocyklu utrpěl lehké zranění a provedenou dechovou zkouškou u něj bylo vyloučeno požití alkoholu před jízdou,“ dodal mluvčí.

Škoda na motocyklu činí 15 000 korun. Bližší okolnosti dopravní nehody jsou dosud předmětem šetření.

Reklama

Výběr článků

Načítám