Hlavní obsah

Opilý řidič narazil v Praze do autobusu, šest lidí se zranilo

Praha
Aktualizováno

Opilý třiadvacetiletý řidič narazil v neděli kolem 8.30 hodin v ulici V Korytech na Praze 10 do autobusu MHD, celkem šest lidí se při nehodě zranilo. Mladík z místa srážky utekl, přestože byl sám zraněn. Policistům se ho podařilo vypátrat až s pomocí policejního psa. Informovala o tom mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Foto: Policejnidenik.cz

Nehoda auta s autobusem

Článek

Nejvážněji byl zraněn spolujezdec opilého řidiče, čtyři lidé v autobusu utrpěli pouze lehká zranění. Spolujezdec skončil v kritickém stavu v nemocnici se zlomenou pánví a vnitřním krvácením do hrudníku, uvedl Policejní deník.

Foto: Policejnidenik.cz

Nehoda auta s autobusem

"Řidič osobního auta pravděpodobně nezvládl řízení. Když se ho policistům podařilo vypátrat, dechová zkouška ukázala přes 1,9 promile alkoholu," sdělila Zoulová. Příčiny a okolnosti nehody budou ale policisté ještě prošetřovat.

Při srážce se zranili čtyři lidé jedoucí v autobusu, řidič osobního auta, který zřejmě nehodu zavinil, a jeho spolujezdec, který utrpěl středně těžká poranění. Ulice V Korytech byla kvůli nehodě na desítky minut neprůjezdná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám