Hlavní obsah

Muž vystoupil ze sanitky a zmizel, později ho našli mrtvého

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Zapeklitý případ šetří kriminalisté na Olomoucku. Týká se 51letého Petra Chytila, jehož mrtvé tělo bylo nalezeno v neděli odpoledne. Pohřešován byl od soboty, kdy jej krátce po jedné hodině ranní vysadil řidič sanitního vozu v obci Velký Týnec, kde bydel.

Foto: Policie ČR

Fotografie Petra Chytila

Článek

„Domů však nedošel. Následně a také naposled byl spatřen kolem třetí hodiny ranní v obci Čechovice. V neděli bylo kolem 14.30 nalezeno jeho mrtvé tělo v blízkosti chmelnice mezi obcemi Velká Bystřice a Svésedlice,“ řekla Právu ve středu policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Vzhledem k nejasnostem úmrtí pohřešovaného pátrá policie po jeho pohybu. Muž měl hnědé oči, středně dlouhé vlasy hnědé barvy a nosil hnědý místy prošedivělý plnovous. Oblečený byl do pánské tmavé bundy do pasu, pod ní měl černou mikinu s kapucí. Dále měl oblečené černé tepláky a na nohou obutou domácí obuv, takzvané nazouváky. Působil dezorientovaně.

Foto: Policie ČR

Bunda, kterou měl na sobě pohřešovaný.

„Žádáme občany, zejména z uvedených a okolních obcí, pokud někde pohřešovaného muže v době od páteční noci do nedělního odpoledne potkali, aby veškeré poznatky k jeho pohybu neprodleně oznámili na telefonní linku 158 nebo na mobilní telefon 725 277 954,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám