Hlavní obsah

Policie pátrá po útočníkovi, který pobodal mladíka cestou z klubu

Právo, orh
České Budějovice

Policisté hledají útočníka, který zaútočil s nožem na 18letého mladíka, když šel v noci na čtvrtek z českobudějovického klubu Velbloud. Útočník mu zasadil několik bodných ran a mladík musel být převezen s těžkým zraněním do nemocnice.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační fotografie

Článek

„Mladík byl pravděpodobně v parku u křižovatky ulic Dukelská a U Tří lvů napaden zatím neznámým útočníkem a zraněn. Při útoku utrpěl zranění, které ho ohrožovalo na životě. V současné době je hospitalizován v nemocnici. Kriminalisté útok vyšetřují jako pokus vraždy,“ informoval Právo mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner s tím, že mladík šel z klubu Velbloud pravděpodobně kolem půlnoci, a to od zdravotnického střediska k budově Českého rozhlasu.

Policisté prosí o pomoc při mapování pohybu napadeného mladíka a také o další informace k události, které mohou občané telefonovat na linku 158. Napadený policistům zatím sdělil pouze kusé informace, protože jeho zdravotní stav výslech zatím neumožňuje.

Napadený byl oblečený do černých riflí, černé košile, černé lesklé mikiny s kapucí, tmavé šály se stříbrnými pruhy a obutý do černých sportovních bot. V ruce nesl kabát. Napadený má tmavé vlasy, výšku asi 175 centimetrů a je hubené postavy. Popis útočníka policie zatím nezveřejnila.

Reklama

Výběr článků

Načítám