Hlavní obsah

Pražské policisty zaměstnaly v noci dvě rvačky, obě se zvrhly v útok nožem

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Plné ruce práce měli v noci na úterý pražští policisté. Během dvou hodin vyjížděli ke dvěma rvačkám, při kterých byli jejich aktéři pobodáni.

Hádka bratrů skončila v krviVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

Před 21. hodinou vyrazili policisté do ulice Pšenčíková v Praze - Kamýku, kde se prali bratři. Šestadvacetiletý muž přitom utrpěl bodné zranění v oblasti zad a byl ošetřen a převezen do nemocnice. Případ kriminalisté zatím nekvalifikovali a nyní ho vyšetřují.

O hodinu později motorizovaná hlídka vyjela do ulice U Smaltovny, kde ležel zakrvácený 36letý muž s několika bodnými zraněními a nad ním útočník, který v útoku nadále pokračoval.

„Dvaačtyřicetiletý útočník při provedené orientační dechové zkoušce nadýchal více než 2,6 promile alkoholu v dechu a po vystřízlivění bude k věci vyslechnut. Kriminalisté na místě zajistili dva nože,“ informovala mluvčí policie Eva Kropáčová a doplnila, že zraněného muže odvezla sanitka do nemocnice.

V tomto případě policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám