Hlavní obsah

Zuřivec bil a tahal ženu za vlasy, děti zfackoval

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Podlitiny a k tomu těžká rána na duši. Taková bude vzpomínka ženy a jejich malých dětí na tento víkend. Za zdmi rodinného domu na Hodonínsku totiž podle všeho vyvrcholily dlouhodobé partnerské neshody a jednačtyřicetiletého muže nenapadlo nic lepšího, než že si svoji zlost vylil na ženě a dětech.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Za cíl svého útoku si vyhlédl nejprve ženu, která schytala úder pěstí do tváře tak silný, že upadla na zem a při pádu se ještě zranila o kuchyňskou linku. Útok se pak přesunul do vedlejší místnosti, kde rozlícený muž hodil ženu na sedačku a ještě ji nádavkem kopl do břicha.

Po takovém běsnění nehodlala žena zůstat dál v domě, oblékla sebe i děti a hotovila se k odchodu. Jenže zuřivec zabouchl dveře, ženu chytil za vlasy a smýkl s ní na zem. Když celé divadlo uviděly dvě malé děti, rozplakaly se, a tím si vykoledovaly pořádnou facku. Incident pak vyvrcholil tím, že se násilník vrhl na ženu a pokoušel se ji škrtit, přičemž celé rodině vyhrožoval smrtí.

„Naštěstí zůstalo jen u vyhrožování a za pár minut muž z domu odešel. Když se o napadení dozvěděli policisté, rozhodli se násilníka na dobu deseti dnů vykázat ze společného obydlí. Během této doby se k domu nesmí přiblížit na více jak 100 metrů a napadenou ženu nesmí kontaktovat. Zároveň proti němu zahájili trestní stíhání pro trestné činy vyhrožování a ublížení na zdraví, za které by mohl být odsouzen až na pět let odnětí svobody,“ prohlásil hodonínský policejní mluvčí Petr Zámečník.

Reklama

Výběr článků

Načítám