Hlavní obsah

Cizinec praštil těhotnou družku pěstí, nožem hrozil i její matce

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

Opilý 24letý cizinec ve středu večer napadl svou těhotnou družku a její matku v bytě na Mělnicku. Mladík nejprve napadením vyhrožoval a poté svou družku udeřil pěstí. Policisté násilníka vykázali z bytu a vyšetřovatel ho obvinil z nebezpečného vyhrožování.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Mladík se ke své těhotné 25leté družce choval agresivně, nadával jí a poté také její matce, která s nimi bydlí ve společné domácnosti. To mu ale nestačilo a svou družku napadl pěstí.

„Následně napadenou a její matku ohrožoval kuchyňským nožem a přitom oběma ženám vyhrožoval újmou na zdraví. Ženy proto přivolaly policejní hlídku,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Václav Tichý.

Policisté provedli dechovou zkoušku, která ukázala 2,25 promile alkoholu v dechu. Rozhodli se proto mladíka umístit na záchytnou stanici.

„Muž si převzal sdělení obvinění z podezření z trestného činu nebezpečného vyhrožování, za který lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na tři léta,“ dodal Tichý. Soudce celou věc projedná ve zkráceném přípravném řízení. Muž byl také vykázán z bytu na dobu deseti dnů.

Reklama

Výběr článků

Načítám