Hlavní obsah

Lupiči vyzbrojení pistolí přepadli zlatnictví v Říčanech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říčany u Prahy
Aktualizováno

Zlatnictví v Říčanech u Prahy přepadli v úterý před polednem tři maskovaní a ozbrojení lupiči. Vtrhli do prodejny, spoutali obsluhu a začali krást. „Zmocnili se peněz a zlatých šperků v celkové hodnotě mezi jedním až dvěma milióny korun,“ řekl Právu mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pachatelé odjeli z místa loupeže osobním autem, po němž nyní kriminalisté pátrají. „Jedná se o osobní auto Ford Mondeo combi zelené barvy se stříbrnými prvky. Svědci nám dali i možné registrační značky, které se ale trošku liší,“ dodal Vinčálek.

Podle prvotních informací Novinek si odnesli dva milióny korun.

Registrační značka hledaného auta by mohla být 9A9 3692, 9A9 3657, 9A6 3657 nebo 9A6 3692. Policie nyní žádá veřejnost a případné svědky, aby pomohli s pátráním po pachatelích a své poznatky volali na linku 158. Rozhodně by však lidé neměli nijak zasahovat, protože lupiči jsou ozbrojeni. Ve zlatnictví měli podle policie krátkou střelnou zbraň.

Reklama

Výběr článků

Načítám