Hlavní obsah

Pila na Vsetínsku lehla v noci popelem

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Velmi rozsáhlý požár pily likvidovali v noci na čtvrtek hasiči v Mikulůvce nedaleko Valašského Meziříčí na Vsetínsku. Během hašení se propadla střecha, nikdo naštěstí nebyl zraněn. Škoda přesáhla dva milióny korun.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požár pily na Vsetínsku

Článek

„Ve 3:16 hodin přijalo operační středisko zlínských hasičů oznámení o požáru dřeva uloženého v objektu pily v obci Mikulůvka,“ řekl mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Libor Netopil.

„Už v době příjezdu první jednotky na místo požáru bylo patrné, že se jedná o požár velkého rozsahu. Plameny zasáhly celý jednopodlažní objekt pily s naskladněným dřevem. Hasiči se v první řadě snažili uchránit okolí objektu a také likvidovat intenzivní plameny uvnitř budovy. Krátce po začátku hašení se propadla také střecha budovy,“ popsal mluvčí.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požár pily na Vsetínsku

Vyšetřovatelé zatím pracují se všemi verzemi příčiny vzniku požáru. Na místo události míří také psovod specializující se na detekci přítomnosti hořlavých kapalin na požářišti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám