Hlavní obsah

Ve Zlíně leží s otravou metylalkoholem dva muži a žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín
Aktualizováno

Ve Zlíně skončili v nemocnici s otravou metanolem osmapadesátiletý muž a o deset let mladší muž s přítelkyní. Oba muži jsou v umělém spánku a v kritickém stavu. Kriminalisté zjišťují, kde postižení alkohol koupili.

Foto: David Ryneš, Novinky

Místa otrav metylalkoholem

Článek

„V prvním případě se jedná o člověka, který se pohyboval a konzumoval alkohol na několika místech, takže zatím zjišťujeme, kde požil metanol. Popíjet měl někdy v pondělí večer, v nemocnici skončil kolem půlnoci,“ řekla Právu mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR Zlínského kraje Lucie Javoříková.

„Rovněž u dalších dvou osob kriminalisté teprve zjišťují, kde mohli škodlivinu vypít. Mělo jít o rum. V nemocnici skončil osmačtyřicetiletý muž v úterý ráno, podle posledních informací je v bezvědomí. Otrava postihla i jeho přítelkyni. Další okolnosti zjišťujeme, kriminalisté jsou v nemocnici,“ doplnila mluvčí.

Všichni postižení jsou ze Zlína. Podle informací Práva závadný alkohol koupili na největším zlínském sídlišti Jižní Svahy, kde žije asi 20 tisíc lidí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám