Hlavní obsah

Opilá žena si roztrhala tričko v restauraci, kde byla s malým synem

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litvínov

Místo uložení syna do postele si ho žena z Litvínova vzala sebou do restaurace i s nezletilou dívkou, kterou měla o víkendu hlídat. Když jí napomenuli návštěvníci restaurace, vzteky si roztrhala tričko a poté se přetahovala se svým přítelem přímo před kamerami.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ženy, přetahující se s mužem, si všimli strážníci dohlížející na litvínovské ulice pomocí kamerového systému kolem nedělní půlnoci. U hašteřícího se páru navíc stál malý chlapec a dívka. Strážníci proto na místo vyrazili v domnění, že muž ženu napadá.

„Hlídka na místě zjistila, že je žena namol opilá. Její přítel se ji snažil dotáhnout domů. Povedená matka, místo aby svého malého syna uložila do postele, vzala ho s sebou do restaurace,“ řekl mluvčí strážníků Martin Klika.

Hosté restaurace ženu upozorňovali, že je nevhodné, aby měla sedmiletého syna v nočních hodinách u sebe. Matka reagovala vulgárně, načež si roztrhala triko, které měla na sobě. Přítel jí na cestu domů půjčil vlastní.

„Strážníci muže, ženu i dívku otestovali na míru alkoholu v krvi. Zatímco muž měl necelé 0,5 promile, žena 1,87 promile. Alkohol zjistili strážníci také u nezletilé dívky, které údajně naléval kamarád,“ informoval mluvčí strážníků.

Přivolaný sociální pracovník ponechal malého chlapce u muže, který sice pil alkohol, ale choval se jako střízlivý. Událost bude řešit odbor sociálních věcí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám