Hlavní obsah

Z královéhradecké firmy zmizel milión, policie pátrá po dvou mužích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Policisté pátrají po dvou mužích, kteří by mohli objasnit krádež v královéhradecké firmě Chovservis. Dosud neznámý pachatel zde z trezoru odcizil téměř jeden milión korun.

Z královéhradecké firmy zmizel milión, policie pátrá po dvou mužích

 
Článek

Zástupci vedení firmy přivolali na místo kriminalisty 8. srpna. „Policisté začali prověřovat všechny okolnosti krádeže finanční hotovosti a zahájili intenzivní pátrání po pachatelích,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Ježková.

Policisté nyní pátrají po dvou mužích, které v areálu firmy zachytila bezpečnostní kamera. Poprvé se na záznamu objevili 7. srpna po 13:00. „Po asi pěti minutách z budovy odešli a vrátili se do ní kolem 16:00. V sídle firmy se zdrželi až do 19:00, kdy je kamera zachytila při odchodu. Mohlo by se jednat o svědky, kteří by nám mohli sdělit důležité informace,“ řekla mluvčí.

Podle policie oba muži hovořili česky a je jim asi 40 let. „Jeden z mužů má krátké hnědé vlasy, na sobě měl modré riflové kraťasy, bílou košili s výraznými černými pruhy a bílé sportovní boty. Druhý muž má krátké černé vlasy, na sobě měl šedobílé kalhoty a světlou polokošili s příčným bílým pruhem. S sebou měli černou aktovku,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám