Hlavní obsah

Dvojice malovala po dopravních značkách, barvou postříkala i policisty

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvojice sprejerů, která byla v noci na úterý přistižena při malování po dopravních značkách, zaútočila na pražské kriminalisty barvou z plechovky. "Zmalovaní" muži zákona poté museli čelit i fyzickému ataku.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Kriminalisté v ulici Jugoslavských partyzánů v Praze 6 spatřili dvojici, která bílou barvou malovala po dopravních značkách. Policisté se legitimovali a hodlali dvojici zabránit v dalším protiprávním jednání.

„Šestatřicetiletý muž ale zareagoval poměrně nečekaně, když obsah plechovky vychrstl na muže zákona a poté je ještě napadl fyzicky. Oběma policistům tak potřísnil jejich oděv a jednoho z nich zasáhl dokonce barvou do obličeje,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan s tím, že policisté muže zneškodnili pomocí donucovacích prostředků.

To se ale nelíbilo jeho šestadvacetileté partnerce, která podle mluvčího začala policisty tlouci doslova hlava nehlava. Také ji policisté zpacifikovali a oba zadržení skončili na policejní služebně, kde si vyslechli obvinění z trestného činu útok na úřední osobu, muži navíc ještě z trestného činu poškození cizí věci.

Reklama

Výběr článků

Načítám