Hlavní obsah

Motorkáře v bezvědomí našel na silnici náhodný svědek

Právo, jr
Vsetín

Chodec našel v pondělí večer na silnici v Lačnově na Vsetínsku muže v bezvědomí. Opodál ležel motocykl Jawa 350. Přivolaní záchranáři zraněného převezli do vsetínské nemocnice a následně ho transportovali vrtulníkem do nemocnice v Brně. Okolnosti, za kterých přišel mladý muž ke zranění, zjišťují policisté.

Foto: Policie ČR

Na cestě v Lačnově na Vsetínsku našli mladíka v bezvědomí a poškozenou motorku.

Článek

„Včera krátce před devátou hodinou večer nalezl náhodný svědek na místní komunikaci v Lačnově ležet na zemi muže, který byl v bezvědomí. Poblíž bezvládného těla ležel na vozovce poškozený motocykl Jawa 350. Svědci na místo přivolali rychlou záchrannou službu,“ informovala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

„Dechová zkouška u čtyřiadvacetiletého místního mladíka nemohla být provedena, proto jsme nařídili odběr krve, zda nebyl muž ovlivněn alkoholem či jinou návykovou látkou. Zjistili jsme, že muž nevlastní řidičské oprávnění na motocykl. Navíc má motocykl od roku 2009 propadlou technickou prohlídku a je v současné době v převodu. Další okolnosti této vážné události jsou předmětem šetření,“ řekla mluvčí.

Policie žádá svědky, kteří by mohli k pohybu motocyklu Jawa 350 včera před devátou hodinou večer sdělit nějaké informace, ať zavolají na linku 158 nebo na kteroukoli policejní služebnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám