Hlavní obsah

Záchranáři našli ztraceného seniora u jeho známého

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Desítky záchranářů od pátečního večera pátrali v lesích u Mokřin na Ašsku po 65letém muži z Aše. Senior je nezvěstný už od čtvrtka. Nakonec byl objeven v Aši u svého známého.

Článek

„Policisté v Karlovarském kraji pátrají po 65letém muži z Aše,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová.„Muž odešel ve čtvrtek 24. května v šest hodin ráno do práce do obce Mokřiny,“ popisovala policejní mluvčí. Mokřiny jsou osada stojící na okraji Aše.

„Zaměstnavatel našel okolo třinácté hodiny v práci vzkaz s textem 'Přijdu hned', ale muž se již do práce ani domů nevrátil,“ pokračovala Böhmová. „Pohřešovaný byl naposledy viděn ve čtvrtek ve 23 hodin v obci Mokřiny, jak jde směrem do lesa,“ dodala s tím, že hledaný muž nemá žádné zdravotní problémy a nikdy nebyl v minulosti pohřešován.

Proto se už v pátek večer rozjela velká pátrací akce. „Policisté a hasiči od pátečního večera pátrají v lesích kolem Mokřin u Aše po pětašedesátiletém muži,“ konstatoval mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal. „V terénu jsou desítky záchranářů,“ dodal.

Muže nakonec záchranáři objevili v Aši u jeho známého.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám