Hlavní obsah

Narkoman měl u žen jasno: já tobě drogy, ty mně sex

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Odpalovací pouzdro protitankového granátu objevila zásahová jednotka v bytě narkomana, pro kterého si policisté přišli kvůli výrobě a distribuci drog. Za ty mimo jiné inkasoval od dívek a žen sexuální služby.

Článek

„Jednalo se o nebezpečného člověka, stíhaného v minulosti pro násilnou kriminalitu a existovalo podezření, že by mohl mít střelné zbraně. Proto provedla zadržení zásahová jednotka,“ uvedla mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

„V bytě v Rožnově pod Radhoštěm nebyl během zadržení osmačtyřicetiletý muž sám, byla tam přítomna jedna z konzumentek a odběratelek, dvacetiletá dívka ze Vsetína. Při domovní prohlídce jsme u něj našli mimo zmíněné drogy, prázdné odpalovací pouzdro protitankového granátu, které si převzali pyrotechnici z Frýdku-Místku,“ řekla mluvčí.

Kriminalisté při prohlídce našli velkou sbírku nožů, zajistili několik zakouřených skleněných trubiček, digitální váhu, plastovou šňupovku, skleněné varné misky a další věci. Jeho specialitou bylo, že omamnou látku poskytoval dívkám a ženám za sexuální služby, ale i za úklid domácnosti, obstarávání nákupů, mužům pak výměnou za různé věci, protislužby, výpomoci i za peníze.

Nyní hrozí prodejci drog až pětileté vězení. Jedná se o člověka, který v minulosti pracoval jako vyhazovač v různých podnicích, byl stíhán pro násilnou trestnou činnost, dále pro kuplířství a rovněž distribuci drog. Z výkonu trestu se vrátil před třemi lety. Současné bydliště měl zabezpečené kamerovým systémem s nočním viděním.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám