Hlavní obsah

Hrázný našel u jezu na Bečvě mrtvého muže

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Mrtvého šedesátiletého muže objevil v pondělí ráno hrázný v řece Bečvě u jezu v Hranicích na Přerovsku. Podle policie byl muž z Hranic a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by na jeho smrti měla podíl nějaká jiná osoba.

Článek

„Tělo objevil hrázný kolem půl osmé ráno. Muž měl u sebe doklady a nějaké osobní věci,“ řekla Právu přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová. Muž nebyl podle ní v databázi pohřešovaných. Podle informací Práva měl bydliště nahlášeno na Městském úřadě v Hranicích, šlo pravděpodobně o bezdomovce.

„Při prvotním ohledání těla nebyly nalezeny stopy po cizím zavinění smrti muže. K objasnění příčiny jeho úmrtí byla nařízena zdravotní pitva,“ uvedla policejní mluvčí.

V Hranicích jde za poslední dva týdny již o druhý obdobný případ. Při tom prvním byl poblíž splavu v řece Bečvě nalezen mrtvý osmapadesátiletý bezdomovec ze Vsetínska, po kterém policie pátrala od začátku března. Toho naposledy spatřil náhodný kolemjdoucí 2. března ve Valašském Meziříčí, když házel něco do vody a pak spadl do rozvodněné Bečvy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám