Hlavní obsah

Mladý řidič nezvládl zatáčku, zraněná dívka visela po kotrmelcích za nohy z vozu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

V neděli brzo ráno se u obce Lípa na Zlínsku stala vážná dopravní nehoda, při které se automobil přetočil přes střechu. Podle hasičů bylo v renaultu zraněno několik lidí, vůz skončil mimo silnici. Řidič nejspíš nezvládl průjezd zatáčkou.

Foto: HZS Zlínského kraje

Zdemolovaný vůz po nehodě

Článek

Nehoda se stala v pět hodin ráno. Hasiči našli Renault Megane mimo silnici mezi Slušovicemi a Lípou.

„Mladý řidič havaroval po průjezdu zatáčkou a v mírném klesání k obci Lípa. Po projetí příkopem se vrátil s vozem zpět na silnici, auto se několikrát přetočilo přes střechu a znovu havarovalo na krajnici. Ve voze cestovaly celkem tři osoby,“ řekl mluvčí hasičů v kraji Ivo Mitáček.

Foto: HZS Zlínského kraje

Řidič, ze kterého byl cítit alkohol, utrpěl zranění v oblasti krku a s nasazeným krčním límcem byl odvezen do nemocnice. Jeho spolujezdec utrpěl lehké zranění v obličeji. Nejvážněji byla zraněna spolujezdkyně na zadním sedadle, která po havárii vypadla z vozidla, ale nohy jí zůstaly zaklíněny vevnitř pod sedadly.

Foto: HZS Zlínského kraje

„Hasiči museli sevření u nohou uvolnit a mladou ženu vyprostit. Následně byla pacientka naložena do sanitního vozu a s podezřením na poranění páteře byla odvezena do nemocnice,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám