Hlavní obsah

Policie hledá dalšího zloděje kamer, také on se nechal nafilmovat

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířov

Po dalším zloději, který kradl kamery a byl při tom kvůli své neopatrnosti nafilmován, pátrá policie v Havířově. Zloděj působil zejména v Šípkové ulici v městské části Šumbark, kde ukradl tři kamery a další dvě se ukrást pokusil. Dalších několik kamer ukradl v ulicích Mládí a U Tesly.

Foto: Policie ČR

Údajného zloděje zachytila průmyslová kamera.

Článek

„V několika případech se podezřelého muže podařilo na kameru zachytit. Podle analýzy záběrů se pravděpodobně jednalo o téhož muže. Ve většině případů měl na hlavě kapuci. Jedinkrát nebyl tak obezřetný a kapuci na hlavě neměl,“ uvedla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

Policie žádá svědky, kteří muže poznají, aby o tom informovali policii, nejlépe přímo vyšetřovatele na telefonu 596 884 863. „Jedná o mladého muže do 25 let. Oblečen byl do tmavé bundy do pasu s výrazným světlým znakem na pravém rameni bundy,“ dodala Viačková.

V posledních měsících nejde o první případ zloděje kamer, jehož tvář měla policie k dispozici díky jeho neopatrnosti. Několik podobných krádeží vyšetřovala policie v Ostravě, ale také na Karvinsku. Ve většině případů se díky videozáznamům podařilo zloděje usvědčit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám