Hlavní obsah

Srážka kamiónů zablokovala rychlostní silnici u Olomouce

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Nehoda dvou kamiónů zkomplikovala v pondělí ráno dopravu na rychlostní komunikaci R35 u Olomouce. Kvůli vysypanému nákladu museli policisté silnici uzavřít.

Foto: Vlasta Hradilová, Právo

Jeden z kamiónů skončil po nárazu na svodidlech.

Článek

„Uzavírka potrvá zřejmě ještě delší dobu,“ řekla Právu krátce před polednem olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková. Nehoda se stala ve směru od Mohelnice na Olomouc před kruhovým objezdem na příjezdu do Olomouce.

Foto: Vlasta Hradilová, Právo

Z kamiónu se vysypaly bedny s kořením.

„Jeden nákladní vůz narazil do kamiónu, který jel před ním. Ten následně narazil do svodidel a z jeho nákladového prostoru se vysypaly bedny s převáženým kořením,“ uvedla mluvčí. Střet nákladních aut se obešel bez zranění, nedošlo ani k úniku provozních kapalin.

„Kruhový objezd je sice průjezdný, ale tah musel být kvůli vysypanému nákladu a odklízení kamiónu uzavřen. Policisté provoz odklánějí po vedlejší silnici u Křelova,“ dodala mluvčí. Bližší okolnosti dopravní nehody jsou dosud předmětem šetření.

Foto: Vlasta Hradilová, Právo

Jeden z kamiónů skončil po nárazu na svodidlech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám