Hlavní obsah

V Jizeře plavalo auto s mrtvou řidičkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sojovice

U Sojovic na Mladoboleslavsku v sobotu hasiči vylovili z Jizery auto, ve kterém seděla mrtvá žena. Příčinu úmrtí i to, jak se auto do řeky dostalo, policisté zjišťují. Řekl to mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Článek

Auto, které bylo téměř celé pod hladinou, objevil dopoledne kolemjdoucí asi 1,5 kilometru od silnice v místech, kde není žádný sjezd k vodě. Je proto možné, že do řeky najelo jinde a silný proud ho odnesl pryč. Následně vyšlo najevo, že na sedadle řidiče sedí člověk nejevící známky života.

"Hasiči vyprošťovali vůz několik hodin. V místě totiž byl silný proud, který vůz strhával dále po proudu. Až v odpoledních hodinách se podařilo osobní vůz značky Mazda i s mrtvým tělem dostat na břeh," dodal mluvčí.

Policisté zjistili, že mrtvou je dvaačtyřicetiletá žena z Nymburska, kterou pohřešují její příbuzní. "V pátek odpoledne jim prý telefonovala, že se za všechno omlouvá, ale že už se neuvidí," uvedl. Z toho policisté vyvozují, že mohlo jít o sebevraždu. Nevylučují však ani nešťastnou náhodu nebo násilný trestný čin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám