Hlavní obsah

Neznámý cyklista mohl vidět vraždu místostarosty Vytopila

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Nové světlo do případu vraždy místostarosty Brna-Židenic Aleše Vytopila by mohl vnést zatím neznámý svědek, který se osudný pátek 9. září, kdy k vraždě nejspíš došlo, pohyboval po sedmé hodině večer Mariánským údolím v Brně směrem k restauracím Eldorádo a U Raka.

Článek

Svědek jel na kole a mohl vidět na zemi ležícího Vytopila a u něj stojícího muže. Kriminalisté proto žádají tohoto cyklistu, který může přinést k případu důležité svědectví, aby se přihlásil na linku 158.

Vytopil byl zavražděn před třemi měsíci. Policie zatím stále odmítá zveřejňovat jakékoli podrobnosti k pátrání. Z vraždy je podezřelá 45letá žena se svým 37letým bývalým manželem.

Vytopil byl naposledy spatřen právě v oblíbeném výletním místě Brňanů - v Mariánském údolí. Tam se také po jeho zmizení našel prázdný vůz. Později se pak náhodně našly zhruba o třicet kilometrů dál doklady pohřešovaného. Bylo to na pomezí Brněnska a Třebíčska poblíž dálnice D1.

Po více než dvouměsíčním pátrání nakonec policisté objevili ostatky zavražděného muže zakopané u obce Polánky na Třebíčsku. Vrah či vrahové oběti ještě oddělili hlavu od těla, hlavu přitom policisté stále ještě nenašli. [celá zpráva]

Podle vyšetřovatelů byly motivem vraždy spletité vztahy v jakémsi milostném čtyřúhelníku, v němž figuroval jak Vytopil, tak oba zadržení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám