Hlavní obsah

Řidička vjela na červenou do křižovatky, vážně zranila sebe i svou malou dceru

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové Sedlice

Čtyři lidé včetně tříletého dítěte byli zraněni v sobotu odpoledne při nehodě čtyř aut v Nových Sedlicích na Opavsku. Podle policie nehodu zavinila třiadvacetiletá řidička octavie, která vjela do křižovatky na červenou. O nehodě informoval v neděli mluvčí opavské policie René Černohorský.

Článek

„Řidička v křižovatce narazila přední částí automobilu do levého boku dalšího auta, které do křižovatky vjelo z vedlejší silnice na zelenou,“ řekl mluvčí s tím, že následně došlo ke střetu také s dalším autem, jehož řidič do křižovatky také vjel na zelenou.

Při nehodě byla vážně zraněna tříletá dcera řidičky, která nehodu zavinila. „Utrpěla poranění hrudníku, zasahující lékař nevyloučil další možná zranění,“ sdělil mluvčí záchranky Lukáš Humpl s tím, že malá pacientka byla letecky transportována do ostravské fakultní nemocnice.

Další vážně zraněnou je třiadvacetiletá řidička, která má poraněnou pánev, ruku a utrpěla otřes mozku. „Další dva postižení – muž a žena, byli se středně vážnými poraněními předáni k další léčbě na chirurgické ambulanci ve Slezské nemocnici v Opavě. Dvaatřicetiletý muž utrpěl poranění hrudníku, horní a dolní končetiny. Žena ve věku čtyřiadvaceti let byla ošetřena s podezřením na otřes mozku,“ dodal Humpl.

Kvůli nehodě byl podobu několika hodin uzavřen hlavní silniční tah mezi Ostravou a Opavou, dopravu policie odklonila přes okolní obce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám